Svědomí

Svědomí

Anotace: Člověk stále bojuje se vším kolem sebe, nejtěžší je ale bojovat sám se sebou.

Svědomí
Nemít řád a nemít srdce,
nežít rád s tou mocí v ruce,
vidět vše a slyšet málo,
beznaděj na změnu stavu.
Nechtít víc než v rukou třímám,
nemít nic než to co vnímám,
vědět, že to za to stálo,
nebýt opět součást davu.

Lžu sám sobě, hledám lásku,
tu co mám však dávám v sázku,
uvnitř vím, že je to ona,
přesvědčená mysl zdravá.
Sedím v pekle, černá mysl
nevím přesně, kde je smysl,
uvnitř hlavy temná clona,
já zas vím, že je ta pravá.

Vím? Nevím? Říkám? Myslím?
Píšu? Cítím? Pláču? Vnímám?

Boj uvnitř, boj uvnitř, vnitřní boj,
Boj uvnitř, vnitřní, boj, vnitřní, boj, uvnitř,
Boj, boj, bo, o, o,………………………………………
……………………………………………………………………………………………………………….
Autor Daniel Felder, 12.06.2012
Přečteno 480x
Tipy 5
Poslední tipující: Jakule, Barbell, ewon, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí