VE SKLÉPKU

VE SKLÉPKU

Anotace: Snad až tak neklesneme

Spí už celá dědina
Na stole poháry vína
také chléb a slanina
Chlapi samá šedina
řeší když vládla šmelila
jestli dnes je doba jiná

Jak mudrovali a pili
později než za chvíli
byli něžně opilí
Co jiného dělat měli
než že si zazpívali

Čím víc viděli dno
tím bylo jim jedno
blaženě až hravě
že někdo právě
bezohledně krade
na jejich zahradě

Ve stavu činnost nečinná
Jedno že si nikdo nevšímá
když už dávno není šmelina
je doba stále stejně zločinná

„Navjac aj pochopili
proč ludé v Rusku
sú většinú furt opilí“
Autor RU 82, 14.06.2012
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí