HK

HK

Anotace: ... projekt, společnost ... Pozor na netečnost, i Váš život je pro nich zbytečnost!!!

Už se bojím, už se třesu,
nechám se zvolit do kongresu.

Prasečí rýpák, říkají mu pro jeho prasečí povahu.
Holka, zvedni meč, chce to odvahu.

Byl by raději, ať mlčím, nebo chcípnu jako pes.
A on si koupí nový mercedes.

Bude si vozit zadek a chlácholit svědomí,
ubližovat svým výzkumem lidem až do bezvědomí.

Obklopil se chrochtáky, co kývou, jak on řekne
a každý se jeho praktik lekne.

A pak už tonou v blátě jako on,
neuslyší zvonit zvon a už vůbec praštit hrom.

Topí se v bahně peněz, topí se ve slávě
a jejich postavení jim dává moc rozhodnout o cizí popravě.

Hledím na ně s úžasem a zkoumavě.
Na kolik vyčíslí moji smrt? Váha, váha, váhavě...

A na kolik tu Vaši?
Mí rodní braši...
Autor Inge, 15.06.2012
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to záleží na jazýčku...

18.06.2012 10:13:52 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí