Vánoční

Vánoční

Anotace: Vánoce 2011

Rodinná idyla
vůbec ne filmová
okamžik zdobila
purpurem

A vůně kadidla
na půlnoční
nás všechny vábila
s Vánočním podtónem

Nám, to nám se narodil!
proč už lidé zapomněli?
dárkový papír všechno zabalil
a lásky jako by neměli

Co za úsměv by člověk dal?
Jeho hodnota je neskutečná
i za úsměv šel bys světa kraj?
hodnota úsměvu je věčná

Proč po Vánocích tohle skončí?
proč jsou zas lidé jako ras?
proč pro rozzáření očí
potřebujeme Vánoční čas?

Za to, že jsem,
za to, Bože, díky
jenom Tě prosím: dej,
ať taky nepatřím mezi ty odpadlíky
milující mysl těm ubožákům přej!
Autor A'tuin, 17.06.2012
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké přání - děkuji ti

06.08.2012 12:10:57 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí