o "rodičích a dětech

o "rodičích a dětech

Anotace: na něco by měla být záruka ne 24 měsíců, ale 240let!!! a někteří by měli pochopit, že vše v životě není jen o penězích...!!!!!

je tomu tak už od dob všehomíra

své rodiče si člověk nevybírá

jediné co lze dělat, je nastavit druhou tvář

a kámen i s chlebem vrátit zpátky na oltář

Oltář, který by šel bez bázně a hany

nazvat jedním slovem Money

 

Autor Obyčejný básník, 21.06.2012
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: kryndy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí