MUDROVÁNÍ S VÍNEM O VÍNĚ U VÍNA

MUDROVÁNÍ S VÍNEM O VÍNĚ U VÍNA

Anotace: Verš rozevlátý a klikatý, jako cesta domů

V chladu sklépka u vína

moc dobře sa vzpomíná

Nekdy enem len tak sám

s vínem si aj povídám



Tak snád o všeckém

co na srdci mám

Co smím a nesmím

vjac o tom co nevím



Že néni světa ozdoba

moja hříšná nádoba

Jak stáří vínu prospívá

u lidí slavné to nebývá



Poslední hodina sa blíží

což mňa zajímá aj tíží

Šak víno je živá voda

každým dalším lokem

vracá sa roste pohoda


Víno si moja láska

nejvatší snad jediná

to možu říkat enemen

když zme sami u vína



Chce sa mně aj spat

nemožu dál povidat

Což to je velká škoda

mezi nama taká shoda
Autor RU 82, 23.06.2012
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí