ZVONY - BLAHOPŘÁNÍ / VYZNÁNÍ

ZVONY - BLAHOPŘÁNÍ / VYZNÁNÍ

Anotace: Od dávna signalizace dobra i zla

Když zvony slavnostně vyzvání
každý na chvíli ztichnout by měl
aby tak v náboženském pokání
slyšel co slyšet měl nebo chtěl

BLAHOPŘÁNÍ - VYZNÁNÍ

Tam vysoko na nebi
jednu hvězdičku znám
Žije se mnou i na zemi
díky ní léta nejsem sám

Spolu, zdá se mi
někdy jsme až blažení
To není jen snění
Vztah krásnější ani není

Díky za lásku
především tvé snažení
Autor RU 82, 24.06.2012
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to velice pěkné...jde ze srdce a to je na ní nejhezčí...šťastná žena:)

24.06.2012 11:27:46 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí