RÝMOVANÝ ZAMYŠLENÍ 14

RÝMOVANÝ ZAMYŠLENÍ 14

Anotace: Asi to znáte - Múza napovídá - verš se line - bojím se, že nebude to jiné

Jsem na neschopence
Nudou pletu už i věnce
ukládám je do kredence
Ráda jím Teď utopence
Marně čekám na milence

Z přírody když se vracíme domů
svlékneme se a věnujeme se tomu
že po těle hledáme přisáté klíště
Není! Sláva! Snad nebude ani příště

I když jsem sám
vždy mám müsli
Tak si nemysli
že někdy mám
třeba snad
když tě nemám
dokonce hlad

Obraz v novém rámu
s umělými červotoči
moderna a krása
z důlku až tlačí oči
Autor RU 82, 25.06.2012
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí