(Ne)tvor

(Ne)tvor

Anotace: Jsme co jsme.

Kupředu ženou mě vlny
Nenávisti, lásky či uznání
Hybné síly po okraj plny
Docházím k života poznání

Jsem koráb uprostřed bouře
Držící pohromadě jen silou vůle
Rytíř, co ztratil oře
Člověka ta horší půle

Jsem středem zvěrokruhu
Pán šelem
Poslední ze svého druhu
Duchem i tělem

Mám důvtip supa
Charakter dravce
Jsem hyen tlupa
I medvídek, co spí sladce

Chybami každý tvor se učí
Silnější líže si života rány
Slabší jen v koutě skučí
Bestie, ty lidem jsou pány
Autor Serja, 25.06.2012
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Niké, Rezkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí