POCTA ŽIVOTU.

POCTA ŽIVOTU.

Anotace: ...

Tak jako letní den
jak slavík v našem sadě
jak v poli něžný len
jak růže na zahradě

jak nejkrásnější dar
jak láska plná něhy
jak něžných slůvek pár
jak rozvodněné břehy

jak rozběsněná bouře
jak anděl v modlitbě
jako národ ve vzpouře
tak jako ticho po bitvě

jak divá dračí sluj
jako větru závan
voníš mi živote můj.
a já ti poctu vzdávám.
Autor Ružka, 29.06.2012
Přečteno 444x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco Tak pěkného jsem již dlouho nečetL.Jinak to nejde, ST.

03.07.2012 18:23:43 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí