Po cestě dopředu

Po cestě dopředu

Anotace: Pro zamyšlení

Znám jen spoustu cest,
Na každé číhá lest.
Lest mnoha zlých lidí,
Co mě z dáli vidí.

Kterou mám já dát se vést?
Kterému lumpovi mám udělat tu radost?
Snad dají se snést,
Snad nestojí za tu starost.

Vyberu si tuhle, vypadá zajímavě,
Avšak ze štěstí smůla spěje.
Šel jsem dál, nesmím se ohlížet,
Jinak bych se vracel zpět.

Už, už se zpět ohlížím,
Cítím srdce tluk.
Najednou před sebou slyším.
Avšak zpozoroval jsem zvuk,
A tak dál kráčím.
Autor mtek, 03.07.2012
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí