Čas životem

Čas životem

Anotace: O čase...

Nic netrvá dlouho,
Chvíle krátké zdaj se být,
A než rozmyslíš si co chceš vlastně
Další stihly se vytvořit…

Nic netrvá dlouho,natož potom láska,žití
jsme v začarovaném kruhu
plném vteřin,hodin,bytí..

Mám žít ve chvíli pouhou
se točit v okamžicích času
dalších setkání,potkání,nových hlasů¨
chci příběh nejen průběh

Mám žít v naději pouhou
někdy krátkou někdy dlouhou?

Nic netrvalo dlouho,
Však ještě to ani neskončilo
O Anež v duši klej,
vždyť jsi jen chtěla epičtější děj!!!
Autor Anež, 11.07.2012
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí