Zkušený tatínek

Zkušený tatínek

Anotace: Jen si zavzpomínat.

Podělal se synek zrána,
nebyla to pro mě rána,
jako otec zkušený,
zvládnu problém bez ženy.

Umyvadlo hned to jistí,
sprcha teď mu zadek čistí,
ječí jako siréna,
teplá byla zavřená.

Otužilý budeš synku,
nevím ale kde vzít plinku,
vydrž chvíli, neplakej,
prosím tě, už nekakej.

Nedbal na mé prosby brouček,
paličatý je to klouček,
leze jak rak pozpátku,
dělá další hromádku.

 

 

 

 



Autor Psavec, 12.07.2012
Přečteno 405x
Tipy 13
Poslední tipující: srozumeni, Holis, PIPSQUEAK, Loira, tato22, Doradan, střelkyně1, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))) Šikovný taťka i synek !!! :-)))

15.07.2012 22:52:11 | Loira

Maminka ale přišla včas, že?

14.07.2012 22:14:27 | Lilien

no,jo...děti:))

12.07.2012 16:18:39 | střelkyně1

tak to je přesně podle pravdy...ST i za umytou prdelku..

12.07.2012 14:26:03 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí