Léto 2012

Léto 2012

Anotace: Rým rozevlátý a ještě em, rozmáčený i deštěm

Bez konce proudy deště
všude stále více vody
Je toto vůbec léto ještě
Nevíš kam jít - ani kudy

Proč jen psí počasí
všechny tak děsí
Třeba ptačí - nestačí

Když zimou i ptáče
nelétá ani neskáče
možná že tiše pláče

Někteří už u dveří
silně načechrané peří
koukají - očím nevěří

Musím už zas i topit
Konec letní legrace
Nebudu se už zlobit
zkrátka půjdu do práce
Autor RU 82, 14.07.2012
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí