Cvak...

Cvak...

Anotace: ... trochu léta a směs pocitů...

 

 

 

Jen malinový rty a horký letní dny
od louky kopretin roj včel se právě zdvih´
na trávě jako samet šlápoty kreslí stín
jak noha nohu míjí v závětřích slunečních

paprsky z vlasů proudí v tom vánku včerejším
myšlenky vlastní soudím a smývám půlky zim
pohledem přes okenní rám a vínem prolévám
příchutě okoralých rán a jizvy z horkých ran

kde háčkem zachycený zůstal mi beze změny
ten černobílý svět z útržků nedořčených vět
a v koutku úst ten vzdech po odcházení
zaklaply dveře... odešlo rozechvění

Autor labuť, 16.07.2012
Přečteno 516x
Tipy 17
Poslední tipující: Paulín, Holis, CULIKATÁ, PIPSQUEAK, Jiparo, Loira, Danga, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Letní pošimrání).Krása!

19.08.2012 07:42:20 | CULIKATÁ

Ani nevím, co napsat... krása...

18.07.2012 22:42:54 | Loira

krásně našlapuješ v hebkosti letní pokosené trávě...sluncem provoněné...o))

16.07.2012 21:04:19 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí