"SKOTI" V ČECHÁCH

"SKOTI" V ČECHÁCH

Anotace: Kdo šetří - má za tři - roky tuberu

Verš s veršem
když se sejde
báseň tu vzniká
chudák čtenář
hrůzou vzlyká

Ptal se sám sebe

„Nevzpomínám si
opravdu ani matně
kdy jsem někomu
něco dal
nebo věnoval
nenávratně
Cosi jako dar
A je tu pře
Činím dobře
nebo špatně „

Pak srdečně
se tomu smál

Otázka nakonec
Je to šetřílek „skot“
vypravěč anekdot
nebo už lakomec
Autor RU 82, 16.07.2012
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí