...bezdomovec...

...bezdomovec...

Anotace: naštěstí ne moje zkušenost,ale nikdo neví,co ho potká.... přemýšlela jsem,jestli to dát do humoru,ale pak mi to zas tak humorné nepřišlo :-)

někdo rád brnká na klavír
já umím brnkat jenom na nervy
otvírat plechovky a konzervy
a sbírat starý papír

toulám se kolem popelnic
nakukuju do košů na odpadky
nestačil jsem splácet splátky
a teď nemám ale lautr nic
Autor te.re., 17.07.2012
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí