Diamant

Diamant

Anotace: Ach Satine, moje Satine.../Viděla jsem Moulin Rouge/

V červeném oparu,
ráda se schovávám.
Pro jednu operu,
podvazek zašívám.

Jednou až zazvoní,
úspěchů zvony,
řekni, jak bolí,
miláčka rány.

Pro jeden prožitek,
boty si nazouvám,
alespoň pro dnešek,
rtěnku schovávám.

Tvoje jsem čistá,
špínu jsem ubila,
tys zůstal čistý,
já nikdy nebyla.
Autor Toda, 17.07.2012
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: chci_uverit, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí