Monday Morning

Monday Morning

Anotace: Tato báseň se může jmenovat také Tuesday Morning, Wednesday Morning, Thursday Morning, ale třeba například i Friday Morning.

V práci sotva hodinu,
dlouhou však jak století.
V moři lihu hledám břeh.

Zmírám touhou po spánku.
Primát se mnou lomcuje.
Seru, Bože, seru krev.

Kéž by to byl jenom sen,
noční můra z daleka.
Oči jenom otevřít.

Před sebou mám dlouhý den,
to je prostý holý fakt.
A mě hrozně bolí řiť.
Autor Giuseppe_Lumík, 18.07.2012
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Fanosh
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí