Koloběh života

Koloběh života

Anotace: Bolest nad uvědoměním si smrtelnosti sebe a svých blízkých.

Ze semena v lásky plod
Průsečíkem toku vod
Purpurové řečiště
se měnící na smetiště
Pak pozdě jest na život ód

Nad obětí supi krouží
Pod sebou má krve louži
Čas se s každou kapkou krátí
Bolestí daň za dech platí
Po životě skromně touží

Vteřiny jak minuty plynou
v minulost instantně hynou
Dysfunkce z funkce vzniká
Do útrob organismů vníká
Smrt je za všechno vinnou

Zhasnutí plamene bytí,
co na cestu již neposvítí
Bránu duše otvírá
Mortalitu popírá
Volná, nikdo jí již nezachytí
Autor Serja, 18.07.2012
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí