Rez a slzy

Rez a slzy

Anotace: Blues divné party

Má svou cestu...
... plnou trní.

Má svou cestu...
... z kamení.

Kočky se mrouskají
a vřele vrní...

Slunce žhne
a krev se pění...

Zapomněl, co bylo včera
zapomene, co je dnes
a hrůzný zítřek nezná!!!

Radost mu vyléčí bedra,
štěstí dá a smaže stesk,
vzácná a přec vítězná!!!

Ještě štěstí pro hrobníka!!!
Autor Dominik Plesr, 19.07.2012
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: wendy.poezie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí