Lhal si

Lhal si

Anotace: Lhal si

Slyším tlukot tvého srdce
jak koně, klusající krajinou
tvé něžné srdce
teď bije pro jinou
Zradil si...
Mě i sebe
svou rodinu
zradil si přátele
hlavně své děti
Děti...
kterým své činy nikdy nevysvětlíš...
Kolikrát si jim lhal
činy, které se neodpouští
činy, za které si poneseš následky jedině sám
Autor monyka, 20.07.2012
Přečteno 642x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře napsané, ale asi tě zabiju za to "si".

20.07.2012 09:40:07 | Tulačka

:D

20.07.2012 10:40:35 | monyka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí