DOPORUČENÍ

DOPORUČENÍ

Anotace: Mohu radit!?

Nedopouštím se neuváženého kousku
nebyl jsem v Americe ba ani v Rusku

Snad jen beze spěchu
vedou cesty k úspěchu

Je rozpoložení
kdy nic není
zcela barevné
ani černobílé

Ale k dosažení cíle
chybí snad jen míle

Často bojujeme i s časem
soupeřem v životě našem
Úspěch není v síle
žádá jen více píle

Také chování milé
Vážení - víc vážné
méně už rozpustilé
Autor RU 82, 20.07.2012
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí