Plamínek naděje

Plamínek naděje

Anotace: Naděje uvnitř sebe a kolem nás.

Sbírka: Vnitřní pocity

Plamínek naděje, který hoří v srdci.
Plamínek naděje, který každý má.
Neuhasínej v sobě a druhých.
Neuhasínej slovně ani myšlenkově.

Když uhasneš ten malinkatý plamínek.
Co nám potom zbude?
Snaž ať plamínek hoří více a více!
Ať lidem a sobě dáš naději na lepší život.

Naděje to je dar, který nám nemůže být sebrán.
Chovej ten malý plamínek v srdci jako by byl křehký a vzácný.
Pěstuj ten malý plamínek jako by byl jediný.
Pěstuj i s láskou plamínek naděje.
Autor Taita, 23.07.2012
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí