Skrytá

Skrytá

Anotace: "...nepochopí jen tak vědu kdo nevyzkoušel správných látek."

Sbírka: Složené z papíru

Další větví vítr vylil,
co jsme nabízeli střežené
tisíci očí co nevidí
jak zmatky umí být půvabné.

Světa pomalu se točícího
odstředivost ječící silně
člověka boso tančícího
vědomostí zahrne klidně.

Ten pak těmhle veršům rozumí
čekajíc středu
v den kdy končí pátek
nepochopí jen tak vědu
kdo nevyzkoušel správných látek.
Autor exKlarka, 24.07.2012
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí