MINIATURY 5.

MINIATURY 5.

Anotace: Jak je den a noc dlouhá převládá tu veršů touha

POŘÁD NEJSME v ničem jisti
nadále vládnou komunisti
Stále zkoumáme a nevíme
co nevhodného pijeme jíme
zda se více polidšťujeme
nebo jen se tak opičíme

MĚŘENÍ VZTAHU
Že mne máš stále ještě ráda
svědčí, jak mi masíruješ záda
Já tě mám také stále rád
Nemám se u toho usmívat?

O VÍŘE K NEVÍŘE
Stále říkáš „Ježíš!!“
ale v Boha věříš?
Ne – nevěřím dávno již
S vírou mám totiž potíž

DNES PRÁT?
Musím se smát
Zapneš pračku
jakoukoliv značku
Můžeš u toho
ležet či stát
Dokonce jít i od toho
Vrátíš se a je hotovo

NEPŘEKONATELNÁ KONKURENCE
Ať se snažíš a děláš co děláš
ty permanentní rýmář šprýmař
na současné politiky nemáš
Autor RU 82, 24.07.2012
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten prací kousek se Vám povedl:-D

24.07.2012 12:05:26 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí