Hledání

Hledání

Anotace: Vnitřní hledání

Sbírka: Vnitřní pocity

Hledám duši všude možně,
ale nehledám v sobě.
Hledám pravdu všude možně,
ale ne hledám v sobě tu pravdu.

Hledám zlo všude možně,
ale nechci vidět to zlo.
Hledám radu všude možně,
ale nechci slyšet nic.

Hledám lásku všude možně,
ale nevidím ji když je kolem mě.
Hledám oporu všude možně,
ale otáčím se zády ji.
Autor Taita, 24.07.2012
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí