Jiná

Jiná

Anotace: Opravdu jiná než ty ostatní...

Prsty od krve mám,

(je mocným rudým znamením)

Snad duši si z těla vyrvat dám,

tímhle špatným mámením.

 

Cítím smutek, lásku i zášť.

K čemu však ty pocity jsou?

Když z ničeho tvoří se plášť,

jenž zakryje touhy nás dvou.

 

Lásku zatemní nenávistí,

smutek pak přeroste v žal.

Zášť se smísí ze lstí,

všech těch, které nám osud dal…

Autor Shadow in darkness, 24.07.2012
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí