Čti pomalu

Čti pomalu

Anotace: jako bys zpíval

Strach zvířil prach tak těsně nad zemí
Pojď, zbavím Tě pout
nejsme si souzeni.
Neboj se mých slz
to pláče déšť
slunce si odskočilo k sousedům
pojď, nadešel čas, abych opustila tenhle dům.
Tvář máš pobledlou
tím hodí se k mé
- jen klame nás zdání,
pojď si odpočinout
od těžkých dnů a neusínání.
Strach zvířil prach tak těsně nad zemí
pojď, zbav mě pout
nejsme si souzeni.
Autor Myška, 25.07.2012
Přečteno 366x
Tipy 7
Poslední tipující: Tritvaetna, mkinka, kamínek, Sýkorka07, Písnička..., Blázen Viky
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková smutňoučká… nepopřu, že něco cítím

22.05.2023 20:23:05 | Tritvaetna

Pomalu?

25.07.2012 14:49:09 | Lilien

"strach zvířil prach.." moc hezké. :)

25.07.2012 14:42:51 | Blázen Viky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí