Přítelíčková

Přítelíčková

Anotace: Pár veršů o přátelství...

Sbírka: Složené z papíru

Lidé jsou blízcí i cizí,
přítele poznáš v krizi
nejen když není na chleba
prostě až bude ho potřeba.

Pravý přítel pomůže
protože opravdu nemůže
k tobě se otočit zády
na tobě šetřit své rady.

Abys ho měl, dávej
dobré i zlé očekávej
nevíš nikdy koho poznáš
nevěř lidem které neznáš.
Autor exKlarka, 26.07.2012
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí