MINIATURY 6.

MINIATURY 6.

Anotace: Jak se mnou Múza stále laškuje a pokoje nedá. Piš, jinak prst výstražně zvedá.

BOJOVNÍCI
Jsou tu geny po předcích
Muži touží také po boji
Často mají touhu se prát
i když často dost to zabolí
Musí si přece na něco
(nebo s něčím) stále hrát

MEZI NÁMI MYSLIVCI
Máme i takové střelce
Denně se vrací od krmelce
jakoby rádo lovci někteří
co nosí zvěři jen krmení

REKLAMA „3x KÁ“
Měl mast; kaštan, konopí, kostival
Bolestmi svalů trpícím se jen smál

ŘÍKÁNKA
Naše drahá milá matičko
když právě není sluníčko
přitulte se k nám maličko
Je přece jen jakás naděje
že tělo tvé se víc zahřeje
Nic zlého se přece neděje

SEZNAMOVÁNÍ
Často nesmělé
Hned se nevede
Zvláště prvé kroky
Splynutí duší
spojení těl
někdy trvá as
dlouhý čas
i celé roky
Autor RU 82, 26.07.2012
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí