Labyrint

Labyrint

Tak jsem vkročil nepozván
Do bludiště duší
Bez světel kupředu hnán
Dokud srdce buší

Kroky vedou chodbami
Ve kterých si lidi
Skládají origami
Svého živobytí

Každá slepá ulička
Končí na hřbitově
Nikdo to tam nepřečká
Nikdo nezmapuje

A z celého bludiště
Většího než Eden
Východů je nespočet
Ale cíl jen jeden

Našel jsem tě na cestě
A hned zase ztratil
Černý soudce odvez tě
A s tebou i můj cíl

Snad ho najdu, dá-li Bůh
Snad tam najdu tebe
Ochutnám zas čerstvý vzduch
Až přijdu do nebe
Autor Greg Johnson, 27.07.2012
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí