VZPOMÍNÁNÍ JE MEDITACE

VZPOMÍNÁNÍ JE MEDITACE

Anotace: Rozjímání - rozbor toho, co bylo a jak dál.

Vzpomínky jsou
nezcizitelný poklad
jak je do tresoru
čas časem naklad
Jedny jsou hřejivé
prozářené sluncem
Kráčí s námi jako stín
k radosti není jich míň

Jiné i když nechcem
ty ze slzavého údolí
označené věncem
stále dál bolí a bolí
O žal se nikdo nedělí
Snad jen velmi věřící
před Bohem v neděli
Co k tomu ještě říci
Autor RU 82, 28.07.2012
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí