Miliony

Miliony

Býval jsem přítel pro lůzu
Jen páté kolo u vozu
A mockrát jsem stál u srázu
A přemýšlel o úrazu

I štěstěna mě míjela
A byla na mě nemilá
Tloukl jsem stěnou do čela
A byl smutný docela

Ale pak jsem vyhrál v lotynce
Teď trávím svůj čas na burze
Hraju o miliony v ruletě

Teď obrážím bordely
A jen abyste věděli
Jsem nejšťastnější člověk na světě

A když u sbírky obrazů
Popíjím víno z dovozu
Vím že už nikdy nevlezu
Mezi tu chudou lůzu
Autor Greg Johnson, 28.07.2012
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí