Životní

Životní

Jen okraj útesů, dělí nás od moře
jen krůček od smrti dělí nás život
spíláme na život na svoje hoře
hledáme důvody co není nám vhod.

Myšlenky spřádají pavoučí sítě
a naše ego upne se v nich
stejně jak výčitky, chce se mi křičet
pomalu chřadnem a mizí i smích.

Žijeme pod vládou svých vlastních myšlenek
na kraji života s koulí minulosti
a ta nás svazuje uvnitř i navenek
možná je na čase říci už dosti

Stejně jak budoucnost není nám napsána
minulost zase nelze už opravit
jen božská přítomnost, která se udává
je naším životem a tu máme žít.
Autor Ďábel sám, 29.07.2012
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, Do Ga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

haf!haf!haf!

perfektní

29.07.2012 21:57:09 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí