...potkat na jaře léto...

...potkat na jaře léto...

Anotace: ..

měla jsem cestu nahoru do sídliště
ze staré zástavby od zastávky autobusu

rostl tam u zídky na rohu
něchtělo se mi od něj
od rozkvetlého - od hlohu

obešla jsem opuštěné dětské hřiště
na kopci foukalo, vítr mi cuchal vlasy

mezi paneláky na trávníku pampelišková housata
slunce pražilo do prázdného brouzdaliště v parku
minula jsem slečnu se psem - byla skoro nahatá

zvláštní setkání, nevím, zda ho potkám příště
touhletou cestou často nechodím

počkejte, nechci být tajnosnubná
řeknu vám, co se mi přihodilo
potkala jsem tam léto - na začátku dubna
Autor te.re., 02.08.2012
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí