Srdce z papíru

Srdce z papíru

Anotace: Jak je kouzelné psát si deník a mít v něm mnohem víc...

Sbírka: Složené z papíru

Srdce z papíru

Deník ne krátký
v něm svátky
každé mé pátky
a veškeré zmatky.

Píšu pak ho pročítám
jakoby ne však kvůli vám
jen ať můžu zpětně
vidět vše a ne ve tmě.

Někdy opravdu smíchu
příhody ty plné hříchu
vzpomínky co nechci ztratit
co někdy chci je i vrátit.

No a někdy to bolí
oči pak plní se solí
jak špatně se dařilo
když všechno se zmařilo.

V deníku hraji krále
když stále píšu dál
a uchovávám stále
vše co život mi dal.

Deník vše přijme
je stále při mě
v srdci plní velkou díru
deník, srdce z papíru.
Autor exKlarka, 03.08.2012
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí