Nenicota ve dvou

Nenicota ve dvou

Anotace: O dvou duších padajících do nekonečné propasti...

Sbírka: Složené z papíru

Chci poznat
chci neznat
ve světě se vyznat
snad pravdu přiznat.

Kde jsem se času ztratila
kdy jsem se tak zvrátila
že jsem všechno skončila
do propasti jsem skočila.

Padám zrovna po tvém boku
nejsme z toho nikdo v šoku
když před námi vina stojí
nikdo z nás se jí nebojí.

Dnes je dnes co už s tím
denně hrajem hru se štěstím
my ji však vždy vyhrajem
jelikož věrně spolu jdem.
Autor exKlarka, 03.08.2012
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí