Život je děvka život je pes no stres

Život je děvka život je pes no stres

Anotace: opouští nás nejbližší ale životu stále vzdorujem bojujem ale lidi už nectí hodnoty lidský jen žerou na svý přátelé Vlast serou !!!

ŽIVOT JE DĚVKA ŽIVOT JE PES NO STRES !!!!
Život je děvka život je pes no stres !!!
jak nemám stresovat když opouští nás ty !!!
co máme rádi !!!!
Když ušijou na nás boudu !!!
nejlepší kamarádi ???!!!
Dobře se kecá těm !!
co vyšlapal jim cestu jejich fotr !!!
v dnešní době frčí !!!
nebý čestný !!! ale lotr !!!!
zapomělo se pouto morálnííí!!!
i na toho !!!
co nesl kříž !!!
pouto morální je na obtíž !!!
Zapomělo se slovo VINETŮ BRATŘE !!!
OLDA ŠETRNÝ !!! JEHO PĚST !!!
to spíš do Penny !!!
pro něco v akci !!!
Hlavy náše leží na K
atově pražci!!!
ŽIVOT je děvka !!!
ŽIVOT Je pes !!!!
no stres no stres !!!
Autor pepa čech, 05.08.2012
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí