1 Z MNOHÝCH O VÍNĚ

1 Z MNOHÝCH O VÍNĚ

Anotace: Dnes, v tak nevhodné době, věnuji vám, tobě i sobě!

ju a připíjím vínu
nejraději ve stínu
kvetoucího jasmínu
i té šťastné hodině
kdy hledám pravdu
v životě i ve víně

Požehnaná hodina
prosezená u vína
Ty okamžiky znám
Láska nejen k vínu
ve mně se zrodila
jakoby právě tam

Když popíjím víno
jsem šťastný a rád
Nikdy nejsem sám
Víno bratr přítel
a věrný kamarád

Slunce koncentrát
krev tepů vinohrad
síla Země i těch lidí
co s láskou révu sklidí

Víno v poháru
barva je rubínu
Stejně proti světlu
tak jako i ve stínu
Snoubí se sluncem
proto zářivě jiskří
dnes jistě i pozítří

Ať hned tak neskončí
jak řeči o víně u vína
ta šťastná a nevinná
posvátná vinná hodina
Autor RU 82, 06.08.2012
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí