Rozdělení kontinentů

Rozdělení kontinentů

Anotace: Transcendentální báseň o jsoucnu manželského páru, který zapomněl, proč spolu vlastně je.

Dnes už k sobě mají dál
Oceány povinností
Dělí jejich smutné duše
A není čas stavět mosty

Kontinenty na níž žijí
Dva rozličné národy
Rozumí si jen když pijí
Nebo dílem náhody

Spojí je jen katastrofa
Které budou čelit oba
Takhle konči tato strofa
Taková je dnešní doba
Autor Krikloun, 08.08.2012
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: Rootness, střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí