Prostě o přátelství

Prostě o přátelství

Anotace: Když je potřeba vyjádřit starost, nebo jen to že má člověk rád a záleží..

Sbírka: Složené z papíru

Prostě o přátelství

Všechno chce svůj čas
snad bude lépe zas
snažit když se více budeme
nesnázím snad se vyhneme.

V očích slzy
na srdci žal
ach, jak mě to mrzí
že jsi to dneska vzdal.

Bolí mě když vidím
tělo jak jen lži věří
a ničí mě když cítím
že dál už jdeš jen stěží.

Věřím ale že dost tě znám
zvládneš odolat nástrahám
nepřestaneš se ovládat
když pri tobě budu stát.
Autor exKlarka, 08.08.2012
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí