Hnus světa

Hnus světa

Anotace: Každý máme k životu, světu, lidem svůj vlastní postoj.... a co oni?

Sbírka: Složené z papíru

Znechucená z lidí,
jejich slepoty,
jak to že nevidí
co se kolem nich děje,
netuší, kam celý svět spěje.

Říkají že není zdrávo,
jinak žít než oni,
ale já mám přeci právo
jít za vlastním cílem,
jakým jen chci stylem.

Zvolila jsem si sama jak,
neříkám že správně,
na frontě života jsem voják
co i když se oddává,
přeci se nikdy nevzdává.

Na rozdíl od nich vím
mnohem více jiného,
a spoustu ještě objevím,
neb nechci žít jen jak se musí
a proto se mi lidé hnusí.
Autor exKlarka, 08.08.2012
Přečteno 620x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí