Noční oblohou snů

Noční oblohou snů

Anotace: Autor:Otevřenost a důvěra znamená mnoho,né každý má možnost sdílet naše city a přátelství.

10.8.2012   Vanovice

 

Noční oblohou snů

 

Noční hvězdy jsou

tam nad hlavou

vysoko nad tebou

ty se díváš

noční oblohou proplouváš

myšlenky snů vnímáš...

 

v parku

večerní procházkou

chvíle trávená

na trávníku v objetí

důvěry něžných citů

jemných polibků

slov srdce tichých večerů

objetí dvou lidí

něžnost doteku jemných polibků

v objetí citů dvou srdcí...

 

slova srdci

plynoucího času k hvězdám

otevřeného prostoru

nekonečných možností citů...

 

pohlazení,polibek,objetí,

důvěra,něžnost a cit

odevzdání dvou lidí

jež vnímají bolest i lásku

je vzáctný

Autor JarekBrnoCz, 10.08.2012
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: robbiP, střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí