Ze Slezské

Ze Slezské

Anotace: Co se Vám vybaví, když někdo řekne "Slezská"?

Sbírka: Složené z papíru

Když se u nás řekne Slezská,
spoustu z nás hamba pleská.
Zde se nezapře povaha česká,
a tady obzvlášť nebývá hezká.

Kdo je zdejší, ten to cítí
nejen své tu vidí bytí,
ne zas až tak špatné žití
občas sem i slunce svítí!

Jako všude i my nějak žijem,
jeden druhému záda si kryjem,
špinavou rukou tu druhou myjem,
odhodlaně se všim se bijem.
Autor exKlarka, 16.08.2012
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí