Konec

Konec

Anotace: Troška zamyšlení nad domácím násilím.

Pomalu táhne se čas,
jen holé zdi a prázdná skříň,
na zemi pár rozitých váz,
na stropě odráží se stín.

Ze strachu i stěny mlčí,
ticho přebíjí hluk z okolí,
jen větrák do kola se točí,
přes vše co událo se v pokoji.

Stádo rudé jako krev,
sto růži roztroušených po zemi,
pod okvětní lístky ukrývají hněv,
do podlahy zapouštějí kořeny.

Ztuhlé dlaně ostří pevně svírají,
to stejné které kůži mrzačelo,
z čepele kapky v intervalech stékají,
pozvolna padajíc na bezvládné tělo.
Autor klarinecka_, 20.08.2012
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kráááásnééé

20.08.2012 11:24:49 | Lea*

Děkuju:)

13.11.2012 13:12:48 | klarinecka_

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí