Je v oceálně velryba?

Je v oceálně velryba?

Anotace: Dokonce i jedna veselá. :))

Probudit se,
takhle k ránu,

je jako slyšet celý život
oceánů

a snažit se ho přimět
k pohybu.

Když se budem snažit,
najdem v něm i velrybu.

A ta nám bude troubit
na pozdrav!

Tlupu mečounů sledovat
místo zpráv

a tajně doufat v to globální
oteplení,

kdy poměr pevniny a vody
se asi brzo změní.

Počkám si na to,
ale teď jdu snít.

Je jedna ráno, tak prosil bych :
Nerušit.
Autor Eclipse, 21.08.2012
Přečteno 414x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Písnička..., Kirsten, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je taky moc fajn.

16.12.2012 08:39:05 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí