Mám tě ráda :*

Mám tě ráda :*

Anotace: Pro Clare,,

I v těch těžkých chvílích mě obejmeš,

a nikdy se na mě nevykašleš.

Buď taková jaká jsi,

a ty esemesky :D.

No prostě boží je to dar,

to cos mi dal (bůh).

Už se blíží Koblížci

a ty křičíš sex chci.

Kéž by se tvoje přání vyplnilo,

už aby to bylo.

Naše hlášky, to je dost,

až z tebe smíchy nebudu moct.

Do Sklepa se těším,

teď to bude snaší.

Už přemýšlím co ti dám k narozkám

a slyším tě říkat "Moc se mi stýská".

S Verčou pusou velký mlytí

a ráno u autobusu sejití.

Co bych bez tebe dělala?

Asi do bezvědomí upadla! <3

Náš pozdrav je tu zas,

a zítra ve škole pošlu ti vzkaz.

Nevím proč všem náš pozdrav vadí.

Nejspíš neví, jaké mám štěstí.

Asi jim dám pěstí.

Napadá mě toho ještě spoustu,

ale nemám už moc času.

Je mnohem lepší,

říct ti tohle do očí.

Miluji tě

Autor , 24.08.2012
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí