Pirátská

Pirátská

Anotace: Díky Totenkopfovi za inspiraci ;-)

Nějak nemám potřebu
u kormidla jachty
přirážet loď ke břehu
či napínat plachty

Vlny bijí do dřeva
které se nebrání
Čas zní jako ozvěna
a smířené vrzání

Oceán je samota
z milionu kapek
Vodou proudí ochota
pohltit všechen zmatek

Žiji v slaném objetí
a netrhám vesly
Nelituju obětí
ani zbytečné cesty

Můj život je paluba
na pirátské lodi
Ten touhy klidně ubodá
když se mu to hodí
Autor Ahimsa, 26.08.2012
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Sunny
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, Patri, dokonale plyne...

Zlepšil jsi se... jednou napíšeš něco tak krásného, jako jsi našel v té písni, co jsi mi dneska poslal...

25.11.2012 17:40:43 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí