Okamžitá

Okamžitá

Anotace: Pocity jednoho okamžiku...

Sbírka: Složené z papíru

Nejsem v ef em
a nepotkám zradu
a žádnou hromadu
nikdo z nás neshání
nic ničemu nebrání.

No něco tu chybí
srdci snad jen
a nezkazí mi den
když tak vyjmečně
se mi daří zázračně.

Hlavní je podstata
využít a si vážit
setrvat a se snažit
tak a pro příště dále
v životě svém hrát krále.
Autor exKlarka, 26.08.2012
Přečteno 609x
Tipy 3
Poslední tipující: Loveless, srozumeni, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí